Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Colony

Film, 2013, 94 minuten, 634.163 beoordelingen
The Colony
Nadat een buitenpost van kolonisten het contact met de enige andere nederzetting in een postapocalyptisch ijslandschap verliest, wordt een sinistere bedreiging ontdekt.
De film The Colony is uitgebracht in 2013 en duurt 94 minuten. Laurence Fishburne en Bill Paxton vechten om te overleven in deze postapocalyptische actiethriller. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Colony op Moviemeter

Score: 2,53 van de 5

Onder het ijzige oppervlak proberen de overlevenden van de Colony Seven het hoofd boven water te houden wanneer de voedselvoorraden slinken en de temperatuur verder daalt. Geplaagd door ziekte en interne conflicten vermoeden de kolonisten het ergste wanneer ze het contact verliezen met Colony Five, de enige andere bekende nederzetting. Monteur Sam voegt zich bij het team van Briggs voor een gevaarlijke expeditie om er achter te komen wat er is gebeurd. Na een helse tocht ontdekken ze een bedreiging die nog erger is dan ze gedacht hadden.

The Colony op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Forced underground by the next ice age, a struggling outpost of survivors must fight to preserve humanity against a threat even more savage than nature.

Acteurs in The Colony

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Colony

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spider-Man: Een nieuw universum
Nadat de tiener Miles Morales uit Brooklyn is gebeten door een radioactieve spin, krijgt hij een spoedcursus webslingeren van zijn helden uit andere dimensies.
Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
Invader Zim: Enter the Florpus
Als Zim terugkeert voor fase twee van zijn boosaardige plan om de aarde te veroveren, besluit zijn aartsvijand Dib Membraan om hem voor eens en altijd te ontmaskeren.
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
Cannon Busters
De onsterfelijke rebel Philly the Kid en zijn transformeerbare roze Cadillac gaan met een altijd vrolijke robot op zoek naar een vermiste prins.