Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Comedy Lineup

Tv-serie, 2018
The Comedy Lineup
Een diverse groep aanstormende comedians geeft een optreden van een kwartier ten beste in deze showcaseserie voor stand-upcomedy.
De tv-serie The Comedy Lineup is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. The Comedy Lineup is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Cynisch, Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Comedy Lineup op IMDB

Score: 5,6 van de 10

The Comedy Lineup is a TV series starring Aisling Bea, Michelle Buteau, and J.R. De Guzman. Substantial laughs. Bite-sized specials. Spend an evening with the next generation of stand-up comedy stars.

Trailer

Acteurs in The Comedy Lineup

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Comedy Lineup

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Dating Around
In elke aflevering wordt er geflirt en gefaald en gaat één echte vrijgezel op vijf blind dates. De missie: een perfecte match vinden om mee op een tweede date te gaan.
Dirty John
Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.
Flavorful Origins
Duik in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.
Vivir sin permiso
Als een Galicische schipper en drugsbaron die heimelijk lijdt aan de ziekte van Alzheimer met pensioen gaat, smeedt zijn rechterhand een plan om het imperium te stelen.