Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Commuter

Film, 2018, 104 minuten
The Commuter
Een verzekeringsagent wordt tijdens zijn dagelijkse treinreis naar huis door een geheimzinnige passagier ertoe aangezet om een verdacht lucratief aanbod te accepteren.
De film The Commuter is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Commuter op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Commuter is a movie starring Liam Neeson, Vera Farmiga, and Patrick Wilson. An Insurance Salesman/Ex-Cop is caught up in a criminal conspiracy during his daily commute home.

Acteurs in The Commuter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Commuter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Earthquake Bird
In Tokio van de jaren 80 wordt een mysterieuze expat verdacht van de moord op haar vriendin, die is verdwenen na een driehoeksrelatie met een fotograaf.
The Stranded
Studenten van een eliteschool zitten vast op een eiland dat is verwoest door een tsunami, en geven de hoop niet op. Maar geheimzinnige krachten werken hen tegen.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
Paradise Beach
Na zijn vrijlating wil Mehdi oude rekeningen vereffenen. Maar eerst moet hij de banden met zijn vrienden aanhalen, die nu in een idyllische badplaats in Thailand wonen.
Drive
Een beruchte dief wil samen met een straatracer een grote overval plegen in een complex spel van bedrog met corrupte autoriteiten, die hun eigen smerige geheimen hebben.