Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Commuter

Film, 2018, 104 minuten
The Commuter
Een verzekeringsagent wordt tijdens zijn dagelijkse treinreis naar huis door een geheimzinnige passagier ertoe aangezet om een verdacht lucratief aanbod te accepteren.
De film The Commuter is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Liam Neeson laat ook in deze vierde samenwerking met regisseur Jaume Collet-Serra zien hoe veelzijdig hij is. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Commuter is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Commuter op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Commuter is a movie starring Liam Neeson, Vera Farmiga, and Patrick Wilson. An Insurance Salesman/Ex-Cop is caught up in a criminal conspiracy during his daily commute home.

Acteurs in The Commuter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Commuter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Scott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim ontmoet het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers. Hij ontdekt al gauw dat haar zeven boosaardige exen hun liefde in de weg zullen staan.
Believer 2
Een kordate rechercheur gaat door met zijn zoektocht naar de waarheid over de grootste drugsbende van Azië en haar ongrijpbare baas, met wie hij nog een appeltje te schillen heeft.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?