Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Commuter

Film, 2018, 104 minuten
The Commuter
Een verzekeringsagent wordt tijdens zijn dagelijkse treinreis naar huis door een geheimzinnige passagier ertoe aangezet om een verdacht lucratief aanbod te accepteren.
De film The Commuter is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Liam Neeson laat ook in deze vierde samenwerking met regisseur Jaume Collet-Serra zien hoe veelzijdig hij is. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Commuter op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Commuter is a movie starring Liam Neeson, Vera Farmiga, and Patrick Wilson. An Insurance Salesman/Ex-Cop is caught up in a criminal conspiracy during his daily commute home.

Acteurs in The Commuter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Commuter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.