Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Conjuring 2

Film, 2016, 133 minuten
The Conjuring 2
Wanneer haar dochter per ongeluk een boze geest in hun huis in Londen loslaat, schakelt een vrouw de hulp in van de Warrens om er de confrontatie mee aan te gaan.
De film The Conjuring 2 is uitgebracht in 2016 en duurt 133 minuten. Vera Farmiga en Patrick Wilson hervatten hun rollen als echte demonologen Ed en Lorraine Warren in deze sequel. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Onheilspellend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Conjuring 2 op IMDB

Score: 7,4 van de 10

In 1977, paranormal investigators Ed and Lorraine Warren travel to London, England, where single mother Peggy Hodgson believes that something evil is in her home. When Peggy's youngest daughter starts showing signs of demonic possession, Ed and Lorraine attempt to help the besieged girl, only to find themselves targeted by the malicious spirits.

Acteurs in The Conjuring 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Conjuring 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Deliver Us from Evil
Een priester probeert een New Yorkse agent ervan te overtuigen dat een bizar incident te maken heeft met ...de duivel.
The Extraordinary Tale of the Times Table
Een geïsoleerde vrouw verstuurt 1212 brieven naar onbekenden. Ze krijgt hier maar één reactie op en ze worden verliefd. Maar hun sprookje heeft een duistere kant.
The Invocation of Enver Simaku
Wanneer een journalist terugkeert naar Albanië om de dood van zijn vrouw te begrijpen, wordt hij meegetrokken in een verontrustend onderzoek naar het paranormale.
Body Cam
Een politieagente onderzoekt de gruwelijke dood van een collega en ontdekt dat de agenten van haar afdeling doelwit zijn van iets bovennatuurlijks.
Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.