Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Conjuring

Film, 2013, 111 minuten, 275.767 beoordelingen
The Conjuring
Een gezin verhuist naar een boerderij in Rhode Island. Als ze daar bovennatuurlijke verschrikkingen ondervinden, zoeken ze hulp van een stel bekende demonologen.
De film The Conjuring is uitgebracht in 2013 en duurt 111 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Conjuring op IMDB

Score: 8 van de 10

Paranormal investigators Ed and Lorraine Warren work to help a family terrorized by a dark presence in their farmhouse.

Trailer

Acteurs in The Conjuring

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Conjuring

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Don't Breathe 2
Een blinde veteraan traint zijn adoptiedochter om opgewassen te zijn tegen elk gevaar. Maar dan worden de twee overvallen door een wraakzuchtige figuur uit het verleden.
Curse of Chucky
Chucky, de angstaanjagende pop met de geest van een bekende seriemoordenaar, is terug: Nica ontvangt een mysterieus pakket, maar besteedt er weinig aandacht aan.
The Amityville Theater
Een tienermeisje blijft alleen achter als haar ouders overlijden. Ze erft een vreemd theater in het beruchte stadje Amityville, waar haar iets boosaardigs wacht.
Theatre of Fear
Een allesbehalve doorsneefamilie van circusartiesten geeft 's nachts een mysterieuze variétéshow. Achter de schermen verbergen ze echter duistere activiteiten.