Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Covenant

Film, 2006, 97 minuten, 951.115 beoordelingen
The Covenant
Vier jongens gebruiken de krachten die ze van hun vaders hebben geërfd. Deze ontsnapten aan de heksenprocessen van Salem door een geheim verbond te vormen.
De film The Covenant is uitgebracht in 2006 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Covenant op Moviemeter

'The Covenant' vertelt het verhaal van 'The Sons of Ipswich', vier jonge studenten op de eliteschool de Spencer Academy,die verbonden zijn door hun geheime afkomst. Als nakomelingen van de oorspronkelijke families die zich in de jaren 1600 vestigden in de kolonie Ipswich, zijn zij allemaal geboren met een speciale gave. Wanneer het dode lichaam van een student gevonden wordt na een schoolfeestje, beginnen de mysteries zich te ontrafelen en dreigt het geheim dat hun families honderden jaren beschermd heeft, bekend te raken.

The Covenant op IMDB

Score: 5 van de 10

Four young men who belong to a supernatural legacy are forced to battle a fifth power long thought to have died out. Another great force they must contend with is the jealousy and suspicion that threatens to tear them apart.

Acteurs in The Covenant

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Turks;Frans;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Covenant

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.