Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Crime of Monsieur Lange

Film, 1936, 79 minuten
The Crime of Monsieur Lange
Een uitgever verduistert het geld van zijn bedrijf, maar Amédée Lange bouwt met zijn collega's de zaak weer op. Bij terugkeer van de eigenaar gaat Lange over tot moord.
De film The Crime of Monsieur Lange is uitgebracht in 1936 en duurt 79 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Crime of Monsieur Lange

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Crime of Monsieur Lange

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.