Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance

Documentaire, 2019, 82 minuten
The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance
Kijk achter de schermen met de sterren, de poppenspelers en de makers die Jim Hensons magische wereld van Thra tot leven brengen in een indrukwekkende fantasyserie.
De documentaire The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 82 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance op IMDB

Score: 8,2 van de 10

The Crystal Calls: Making The Dark Crystal: Age of Resistance takes viewers behind the scenes of a new world with unprecedented access, revealing the vision, artistry and talent required to bring an entirely handcrafted universe to life.

Acteurs in The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.