Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance

Documentaire, 2019, 82 minuten
The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance
Kijk achter de schermen met de sterren, de poppenspelers en de makers die Jim Hensons magische wereld van Thra tot leven brengen in een indrukwekkende fantasyserie.
De documentaire The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 82 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance op IMDB

Score: 8,2 van de 10

The Crystal Calls: Making The Dark Crystal: Age of Resistance takes viewers behind the scenes of a new world with unprecedented access, revealing the vision, artistry and talent required to bring an entirely handcrafted universe to life.

Acteurs in The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.