Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Curious Creations of Christine McConnell

Tv-serie, 2018
The Curious Creations of Christine McConnell
De griezelig getalenteerde bakker en kunstenares Christine McConnell vult haar huis met spookachtige lekkernijen, enge decoraties en bijzonder ongepaste wezens.
De tv-serie The Curious Creations of Christine McConnell is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. The Curious Creations of Christine McConnell is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Kitscherig, Excentriek, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Curious Creations of Christine McConnell op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Part cooking show, part sitcom in the vein of the Addams Family and the Muppet Show set inside the enchanted home of Christine McConnell, who has attracted hundreds of thousands of social media followers with her creepy edible creations.

Acteurs in The Curious Creations of Christine McConnell

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The Curious Creations of Christine McConnell

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.