Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Curious Creations of Christine McConnell

Tv-serie, 2018
The Curious Creations of Christine McConnell
De griezelig getalenteerde bakker en kunstenares Christine McConnell vult haar huis met spookachtige lekkernijen, enge decoraties en bijzonder ongepaste wezens.
De tv-serie The Curious Creations of Christine McConnell is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.The Curious Creations of Christine McConnell is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Kitscherig, Excentriek, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Curious Creations of Christine McConnell op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Part cooking show, part sitcom in the vein of the Addams Family and the Muppet Show set inside the enchanted home of Christine McConnell, who has attracted hundreds of thousands of social media followers with her creepy edible creations.

Acteurs in The Curious Creations of Christine McConnell

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The Curious Creations of Christine McConnell

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.