Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Curse of Bridge Hollow

Film, 2022, 91 minuten
The Curse of Bridge Hollow
Een vader die Halloween haat werkt met tegenzin samen met zijn tienerdochter wanneer een kwade geest de decoraties in hun stadje tot leven laat komen.
De film The Curse of Bridge Hollow is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 91 minuten. Marlon Wayans speelt samen met Priah Ferguson ('Stranger Things') en Kelly Rowland in deze beklemmende, populaire comedy. Geschikt voor 9 jaar en ouder. The Curse of Bridge Hollow is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Curse of Bridge Hollow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Curse of Bridge Hollow

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.
Best. Christmas. Ever!
Nadat een speling van het lot hun families met kerst samenbrengt, wil Charlotte bewijzen dat het leven van haar vriendin Jackie te mooi is om waar te zijn.
Ìjọ̀gbọ̀n
Vier tieners uit een plattelandsdorpje in het zuidwesten van Nigeria stuiten op een buidel met ongeslepen diamanten - en al snel zijn ook anderen op zoek naar de buit.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.