Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Curse of Bridge Hollow

Film, 2022, 91 minuten
The Curse of Bridge Hollow
Een vader die Halloween haat werkt met tegenzin samen met zijn tienerdochter wanneer een kwade geest de decoraties in hun stadje tot leven laat komen.
De film The Curse of Bridge Hollow is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 91 minuten. Marlon Wayans speelt samen met Priah Ferguson ('Stranger Things') en Kelly Rowland in deze beklemmende, populaire comedy. Geschikt voor 9 jaar en ouder. The Curse of Bridge Hollow is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Curse of Bridge Hollow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Curse of Bridge Hollow

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Barbie Mermaid Power
In dit onderwateravontuur veranderen Brooklyn Barbie, Malibu Barbie, Skipper, Stacie en Chelsea in zeemeerminnen om Pacifica te helpen redden.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.