Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dark Crystal: Age of Resistance

Tv-serie, 2019
The Dark Crystal: Age of Resistance
Als op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra zuigen, vechten dappere Gelflings terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.
De tv-serie The Dark Crystal: Age of Resistance is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. De prequel van Jim Hensons iconische film biedt prachtig decorontwerp, geraffineerd poppenspel en geweldige stemacteurs. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Dark Crystal: Age of Resistance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Dark Crystal: Age of Resistance

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Dark Crystal: Age of Resistance

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.
Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.