Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dark Crystal: Age of Resistance

Tv-serie, 2019
The Dark Crystal: Age of Resistance
Als op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra zuigen, vechten dappere Gelflings terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.
De tv-serie The Dark Crystal: Age of Resistance is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. De prequel van Jim Hensons iconische film biedt prachtig decorontwerp, geraffineerd poppenspel en geweldige stemacteurs. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Dark Crystal: Age of Resistance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Dark Crystal: Age of Resistance

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Dark Crystal: Age of Resistance

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.