Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dark Knight

Film, 2008, 152 minuten, 5.847.140 beoordelingen
The Dark Knight
Als Batman, Luitenant Gordon en het openbare ministerie Gothams criminele circuit ontmantelen, dreigt een nieuwe slechterik hun goede daden te saboteren.
De film The Dark Knight is uitgebracht in 2008 en duurt 152 minuten. Heath Ledger kreeg de Oscar postuum voor Beste acteur in een bijrol voor zijn vertolking in deze topfilm van 2008. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber, Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dark Knight op Moviemeter

Bruce Wayne, alias Batman (Christian Bale), en Lt. James Gordon (Gary Oldman) bundelen hun krachten met de nieuw aangewezen Officier van Justitie Harvey Dent (Aaron Eckhart). Samen proberen zij de chaos tegen te gaan die Gotham momenteel teistert, veroorzaakt door niemand minder dan Batmans ergste vijand, The Joker (Heath Ledger): een meedogenloze moordenaar met een vreemd soort humor en een talent voor het verstoren van de algemene orde.

The Dark Knight op IMDB

Score: 9 van de 10

When the menace known as the Joker wreaks havoc and chaos on the people of Gotham, the caped crusader must come to terms with one of the greatest psychological tests of his ability to fight injustice.

Acteurs in The Dark Knight

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Dark Knight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.