Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Day I Met El Chapo

Tv-serie, 2017
The Day I Met El Chapo
De beroemde Mexicaanse actrice Kate del Castillo vertelt voor het eerst het verhaal over haar ontmoeting met El Chapo Guzmán, de meest gezochte drugsbaron ter wereld.
De tv-serie The Day I Met El Chapo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Day I Met El Chapo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Day I Met El Chapo op Moviemeter

Score: 3,11 van de 5

The Day I Met El Chapo vertelt het biografische verslag van de Mexicaanse actrice Kate del Castillo over haar ontmoeting met de beruchte Mexicaanse drugsbaron El Chapo, terwijl hij de meest gezochte drugsbaas ter wereld was. El Chapo hield zich na zijn ontsnapping uit de gevangenis schuil in de Mexicaanse jungle. Niemand wist waar hij verbleef, maar acteur Sean Penn vestigde de aandacht van de hele wereld op zich door uit het niets met een interview met El Chapo te komen. Het interview had in het diepste geheim plaats en ook Del Castillo was daarbij aanwezig. Zij had voor het contact met El Chapo gezorgd. Kate del Castillo laat in deze docureeks zien hoe het allemaal begon en waarom ze bereid is geweest om te luisteren naar het levensverhaal van één van de meest controversiële narcotica-figuren én wat er daarna gebeurde.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals The Day I Met El Chapo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.