Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Death and Life of Marsha P. Johnson

Documentaire, 2017, 105 minuten
The Death and Life of Marsha P. Johnson
Activiste Victoria Cruz bestrijdt het geweld tegen vrouwelijke transgenders en onderzoekt de verdachte dood van haar vriendin Marsha P. Johnson in 1992.
De documentaire The Death and Life of Marsha P. Johnson is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 105 minuten. De Oscar-genomineerde filmmaker David France (How to Survive a Plague) regisseert deze biografische documentaire. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Death and Life of Marsha P. Johnson op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Deze documentaire gaat over de zelfbenoemde “straatkoningin” Marsha P. Johnson, een legendarische figuur in het 'gay ghetto' van New York, die samen met het transseksuele icoon Sylvia een trans-activistische groep oprichtte in het hart van de Newyorkse wijk Greenwich Village; de S.T.A.R. (Transvestites Action Revolutionaries). Onder mysterieuze omstandigheden werd het lichaam van Marsha in 1992 in de Hudson River gevonden. Op dat moment bestempelde de NYPD haar dood als een zelfmoord, een bewering die door Marsha's kameraden altijd stevig is afgewezen. “The Death and Life of Marsha P. Johnson” viert de blijvende politieke erfenis van Marsha P. Johnson, terwijl ze het mysterie van haar onverklaarde dood definitief oplost.

The Death and Life of Marsha P. Johnson op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Victoria Cruz investigates the mysterious 1992 death of black gay rights activist and Stonewall veteran, Marsha P. Johnson. Using archival interviews with Johnson, and new interviews with Johnson's family, friends and fellow activists.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Death and Life of Marsha P. Johnson

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.