Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Debt Collector

Film, 2018, 96 minuten
The Debt Collector
Een berooide vechtsportleraar neemt een bijbaantje bij een gangster. Deze laat hem samen met een doorgewinterde misdadiger zijn vuisten gebruiken om schulden te innen.
De film The Debt Collector is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Debt Collector op IMDB

Score: 5,6 van de 10

A classically-trained martial artist goes to work as a mob debt collector. The job seems easy enough, until a client drags him into a situation deeper than could ever be anticipated.

Trailer

Acteurs in The Debt Collector

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Debt Collector

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.