Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Deep

Deep
Tv-serie, 2019
The Deep
De Nektons zijn een familie van diepzeeonderzoekers die de verborgen geheimen van de zee blootleggen, zoals gezonken steden, zeewezens en piraten.
De tv-serie The Deep is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Deep op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Politieonderzoeker Michel Serrero woont samen met zijn tienerdochter in Parijs. Serrero worstelt met een levensbedreigende ziekte, maar houdt zich ook bezig met de explosieve groei van een nieuwe synthetische drug in de straten van Parijs. Het lijkt erop dat ene Guillaume Leanour hiervoor verantwoordelijk is…

The Deep op IMDB

Score: 8,3 van de 10

The adventures of the Nekton family, a family of daring underwater explorers who live aboard a state-of-the-art submarine, The Aronnax, and explore uncharted areas of the earth's oceans to unravel the mysteries of the deep.

Acteurs in The Deep

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Deep

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
The Brave Ones
Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.