Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Descent: Part 2

The Descent 2
Film, 2009, 93 minuten, 728.225 beoordelingen
The Descent: Part 2
Bebloed ontsnapt Sarah uit de grot waar zij en haar vrienden werden geterroriseerd maar ze moet terug om haar vrienden te helpen.
De film The Descent: Part 2 is uitgebracht in 2009 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik

The Descent: Part 2 op Moviemeter

Sarah (Shauna Macdonald) weet te ontsnappen uit de verschrikkelijke grot waar de gebeurtenissen uit het eerste deel plaatsvonden. Een toevallige passant voert haar voor verzorging naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Een lokaal reddingsteam brengt haar terug naar het grottenstelsel waar ze uit wist te ontsnappen in de hoop om met haar hulp een paar overlevenden te vinden. Eenmaal aangekomen worden ze geconfronteerd met dezelfde nachtmerrie als voorheen.

The Descent: Part 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

Refusing to believe her story about cave-dwelling monsters, the sole survivor of a spelunking exploration gone horribly wrong is forced to follow the authorities back into the caves where something awaits.

Acteurs in The Descent: Part 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Descent: Part 2

The Mist

The Mist

(2007)

The Blacklist

The Blacklist

(2018)

Outlander

Outlander

(2018)

Aloha

Aloha

(2015)

Ozark

Ozark

(2018)

Greenleaf

Greenleaf

(2017)

Like Father

Like Father

(2018)

Prooi

Prooi

(2016)

Set It Up

Set It Up

(2018)

Next Gen

Next Gen

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.