Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Descent: Part 2

The Descent 2
Film, 2009, 93 minuten, 728.225 beoordelingen
The Descent: Part 2
Bebloed ontsnapt Sarah uit de grot waar zij en haar vrienden werden geterroriseerd maar ze moet terug om haar vrienden te helpen.
De film The Descent: Part 2 is uitgebracht in 2009 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik

The Descent: Part 2 op Moviemeter

Sarah (Shauna Macdonald) weet te ontsnappen uit de verschrikkelijke grot waar de gebeurtenissen uit het eerste deel plaatsvonden. Een toevallige passant voert haar voor verzorging naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Een lokaal reddingsteam brengt haar terug naar het grottenstelsel waar ze uit wist te ontsnappen in de hoop om met haar hulp een paar overlevenden te vinden. Eenmaal aangekomen worden ze geconfronteerd met dezelfde nachtmerrie als voorheen.

The Descent: Part 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

Refusing to believe her story about cave-dwelling monsters, the sole survivor of a spelunking exploration gone horribly wrong is forced to follow the authorities back into the caves where something awaits.

Acteurs in The Descent: Part 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Descent: Part 2

The Mist

The Mist

(2007)

The Fly

The Fly

(1986)

The Blacklist

The Blacklist

(2018)

Outlander

Outlander

(2018)

Aloha

Aloha

(2015)

Ozark

Ozark

(2018)

Greenleaf

Greenleaf

(2017)

Like Father

Like Father

(2018)

Prooi

Prooi

(2016)

Set It Up

Set It Up

(2018)

Next Gen

Next Gen

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.