Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dictator

Film, 2012, 83 minuten, 2.396.748 beoordelingen
The Dictator
Deze comedy gaat over Generaal Aladeen, dictator van de Wadiyaanse Republiek die zijn volk en democratie onderdrukt.
De film The Dictator is uitgebracht in 2012 en duurt 83 minuten. Sacha Baron Cohen (Bruno en Ali G) schittert in deze comedy als een wel heel oneerbiedig personage. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dictator op Moviemeter

Aladeen (Sacha Baron Cohen) is een rijke en meedogenloze dictator, die wordt gegijzeld. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een mooie vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen. Hij moet koste wat het kost voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt.

The Dictator op IMDB

Score: 6 van de 10

The heroic story of a dictator who risks his life to ensure that democracy would never come to the country he so lovingly oppressed.

Trailer

Acteurs in The Dictator

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals The Dictator

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Full of Grace
Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graça, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.
Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas
Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen. De hele boerderijbende trekt erop uit en beleeft een wild kerstavontuur, compleet met slee!