Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dictator

Film, 2012, 84 minuten, 2.396.748 beoordelingen
The Dictator
Deze comedy gaat over Generaal Aladeen, dictator van de Wadiyaanse Republiek die zijn volk en democratie onderdrukt.
De film The Dictator is uitgebracht in 2012 en duurt 84 minuten. Sacha Baron Cohen (Bruno en Ali G) schittert in deze comedy als een wel heel oneerbiedig personage. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dictator op Moviemeter

Aladeen (Sacha Baron Cohen) is een rijke en meedogenloze dictator, die wordt gegijzeld. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een mooie vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen. Hij moet koste wat het kost voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt.

The Dictator op IMDB

Score: 6 van de 10

The heroic story of a dictator who risks his life to ensure that democracy would never come to the country he so lovingly oppressed.

Trailer

Acteurs in The Dictator

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals The Dictator

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.