Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dictator

Film, 2012, 84 minuten, 2.396.748 beoordelingen
The Dictator
Deze comedy gaat over Generaal Aladeen, dictator van de Wadiyaanse Republiek die zijn volk en democratie onderdrukt.
De film The Dictator is uitgebracht in 2012 en duurt 84 minuten. Sacha Baron Cohen (Bruno en Ali G) schittert in deze comedy als een wel heel oneerbiedig personage. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dictator op Moviemeter

Aladeen (Sacha Baron Cohen) is een rijke en meedogenloze dictator, die wordt gegijzeld. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een mooie vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen. Hij moet koste wat het kost voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt.

The Dictator op IMDB

Score: 6 van de 10

The heroic story of a dictator who risks his life to ensure that democracy would never come to the country he so lovingly oppressed.

Trailer

Acteurs in The Dictator

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals The Dictator

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.