Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dirt

Film, 2019, 108 minuten
The Dirt
In deze onverbloemde biopic gebaseerd op de bestseller van Mötley Crüe beleven vier misfits uit Los Angeles hoge pieken en diepe dalen als rockende supersterren.
De film The Dirt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Dirt is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dirt op IMDB

Score: 7,4 van de 10

The story of how Mötley Crüe came to be one of the most notorious rock 'n roll groups in history.

Acteurs in The Dirt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Turks;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Dirt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.