Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dirt

Film, 2019, 108 minuten
The Dirt
In deze onverbloemde biopic gebaseerd op de bestseller van Mötley Crüe beleven vier misfits uit Los Angeles hoge pieken en diepe dalen als rockende supersterren.
De film The Dirt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Dirt is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dirt op IMDB

Score: 7,4 van de 10

The story of how Mötley Crüe came to be one of the most notorious rock 'n roll groups in history.

Acteurs in The Dirt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Turks;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Dirt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.