Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dirty Dozen

Film, 1967, 149 minuten
The Dirty Dozen
In deze met een Oscar bekroonde WO II-film moet een Amerikaanse majoor een perfecte gevechtseenheid zien te maken van een groep dienstplichtige veroordeelden.
De film The Dirty Dozen is uitgebracht in 1967 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber, Spannend.

The Dirty Dozen op IMDB

Score: 7,8 van de 10

During World War II, a rebellious U.S. Army Major is assigned a dozen convicted murderers to train and lead them into a mass assassination mission of German officers.

Acteurs in The Dirty Dozen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Dirty Dozen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.