Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dirty Dozen

Film, 1967, 149 minuten
The Dirty Dozen
In deze met een Oscar bekroonde WO II-film moet een Amerikaanse majoor een perfecte gevechtseenheid zien te maken van een groep dienstplichtige veroordeelden.
De film The Dirty Dozen is uitgebracht in 1967 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber, Spannend.

The Dirty Dozen op IMDB

Score: 7,8 van de 10

During World War II, a rebellious U.S. Army Major is assigned a dozen convicted murderers to train and lead them into a mass assassination mission of German officers.

Acteurs in The Dirty Dozen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Dirty Dozen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
I Think You Should Leave with Tim Robinson
In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.
Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.