Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened

Tv-serie, 2019
The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened
Kusuo en zijn zelfverklaarde vrienden zijn terug voor meer paranormale ongelukken. En als hij al niet genoeg problemen had, dan heeft hij er nu nog meer.
De tv-serie The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Cynisch, Absurd, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Forest of Love: Deep Cut
Als een charismatische oplichter en een beginnende filmploeg in de levens van twee emotioneel beschadigde vrouwen gaan graven, is niets zoals het lijkt.
DRIFTING DRAGONS
Als de bemanning van het drakenjachtschip Quin Zaza uitrukt voor de jacht, staan er draken op het menu. Mochten ze falen, dan zijn lege magen wel hun minste zorg.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Na een wereldwijde financiële crisis is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland. Sectie 9 moet nieuwe vormen van cyberdreigingen bestrijden.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.