Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Disastrous Life of Saiki K.

Tv-serie, 2018
The Disastrous Life of Saiki K.
Middelbare scholier Kusuo Saiki zwoer als kind dat hij zijn paranormale gaven verborgen zou houden, maar het blijft lastig om hiermee om te gaan.
De tv-serie The Disastrous Life of Saiki K. is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Absurd, Geestig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Disastrous Life of Saiki K. op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Saiki Kusuo is a powerful psychic who hates attracting attention, yet he is surrounded by colorful characters who always find a way to remove him from his everyday life.

Acteurs in The Disastrous Life of Saiki K.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals The Disastrous Life of Saiki K.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.