Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Disastrous Life of Saiki K.

Tv-serie, 2018
The Disastrous Life of Saiki K.
Middelbare scholier Kusuo Saiki zwoer als kind dat hij zijn paranormale gaven verborgen zou houden, maar het blijft lastig om hiermee om te gaan.
De tv-serie The Disastrous Life of Saiki K. is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Absurd, Geestig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Disastrous Life of Saiki K. op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Saiki Kusuo is a powerful psychic who hates attracting attention, yet he is surrounded by colorful characters who always find a way to remove him from his everyday life.

Acteurs in The Disastrous Life of Saiki K.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals The Disastrous Life of Saiki K.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.