Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Disciple

Film, 2021, 128 minuten
The Disciple
Twijfel, opoffering en strijd leiden tot een existentiële crisis voor een toegewijde klassieke zanger als het door hem gewenste niveau onbereikbaar blijft.
De film The Disciple is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 128 minuten. Dit drama van Chaitanya Tamhane, geproduceerd door Alfonso Cuarón, kreeg twee awards op het filmfestival van Venetië. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Disciple is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Disciple

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi - Audiobeschrijving;Marathi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Marathi;Nederlands

Meer zoals The Disciple

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.