Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Disciple

Film, 2021, 128 minuten
The Disciple
Twijfel, opoffering en strijd leiden tot een existentiële crisis voor een toegewijde klassieke zanger als het door hem gewenste niveau onbereikbaar blijft.
De film The Disciple is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 128 minuten. Dit drama van Chaitanya Tamhane, geproduceerd door Alfonso Cuarón, kreeg twee awards op het filmfestival van Venetië. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Disciple is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Disciple

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi - Audiobeschrijving;Marathi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Marathi;Nederlands

Meer zoals The Disciple

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
A Man of Action
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Colette
Een man verhuist zijn vrouw naar magisch Parijs, waar ze zijn broodschrijver wordt. Ze vecht er, gesterkt door succes, voor haar identiteit als schrijver en vrijdenker.
The Longshots
Als een meisje van 11 de eerste vrouwelijke quarterback in het Pop Warner-toernooi wordt, vragen mensen zich af wat dit moet worden. Totdat de overwinning nabij is.