Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dressmaker

Film, 2015, 118 minuten
The Dressmaker
Een in ongenade gevallen, verbannen vrouw verlaat haar chique Parijse leven en keert terug naar haar geboorteplaats in Australië om een paar dingen recht te zetten.
De film The Dressmaker is uitgebracht in 2015 en duurt 118 minuten. Deze film is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dressmaker op Moviemeter

Score: 3,21 van de 5

Een succesvolle mode-ontwerper keert na jaren terug naar haar geboorteplaats, een afgelegen, stoffig dorpje in Australië, om daar de waarheid te achterhalen over een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd. Maar zowel haar moeder als de bewoners van het dorpje, waar roddel en achterklap regeert, blijken niet van plan het haar gemakkelijk te maken.

The Dressmaker op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A glamorous woman returns to her small town in rural Australia. With her sewing machine and haute couture style, she transforms the women and exacts sweet revenge on those who did her wrong.

Acteurs in The Dressmaker

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Dressmaker

Friends

Friends

(2003)

Outlander

Outlander

(2018)

Aloha

Aloha

(2015)

Spotlight

Spotlight

(2015)

The Choice

The Choice

(2016)

Mudbound

Mudbound

(2017)

Set It Up

Set It Up

(2018)

ROMA

ROMA

(2018)

Battle

Battle

(2018)

Rajma Chawal

Rajma Chawal

(2018)

Bucket List

Bucket List

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.