Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Drug King

Film, 2018, 138 minuten
The Drug King
Een onbeduidende smokkelaar uit Busan stort zich in de jaren 70 halsoverkop op de drugshandel. Hij groeit uit tot de belangrijkste exporteur van drugs naar Japan.
De film The Drug King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 138 minuten. Met de fantastische Song Kang-ho (The Host, The Age of Shadows, A Taxi Driver) en Bae Doona (Stranger, Kingdom.) Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Drug King op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Set in Busan, South Korea during the 1970s, Lee Doo-sam builds an empire as a drug smuggler in the Busan underworld, while public prosecutor Kim In-goo attempts to take down Lee Doo-sam.

Acteurs in The Drug King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans;Koreaans

Meer zoals The Drug King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.