Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Drug King

Film, 2018, 138 minuten
The Drug King
Een onbeduidende smokkelaar uit Busan stort zich in de jaren 70 halsoverkop op de drugshandel. Hij groeit uit tot de belangrijkste exporteur van drugs naar Japan.
De film The Drug King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 138 minuten. Met de fantastische Song Kang-ho (The Host, The Age of Shadows, A Taxi Driver) en Bae Doona (Stranger, Kingdom.) Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Drug King op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Set in Busan, South Korea during the 1970s, Lee Doo-sam builds an empire as a drug smuggler in the Busan underworld, while public prosecutor Kim In-goo attempts to take down Lee Doo-sam.

Acteurs in The Drug King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans;Koreaans

Meer zoals The Drug King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.