Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Duke Wore Jeans

Film, 1958, 90 minuten
The Duke Wore Jeans
Een zoon die van zijn aristocratische ouders met een prinses moet trouwen, huurt een onbezonnen jonge lookalike in om zijn plaats in te nemen.
De film The Duke Wore Jeans is uitgebracht in 1958 en duurt 90 minuten. Rockster Tommy Steele kreeg een van zijn eerste filmrollen in deze comedy uit 1958. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Duke Wore Jeans op IMDB

Score: 5,3 van de 10

A Cockney lad who pretends to be a Lord in order to woo a South American princess.

Acteurs in The Duke Wore Jeans

Regisseur

Meer zoals The Duke Wore Jeans

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.