Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Edge of Democracy

Documentaire, 2019, 121 minuten
The Edge of Democracy
Politieke documentaire en persoonlijke memoires komen samen in dit onderzoek naar de complexe waarheid achter de teloorgang van twee Braziliaanse presidentschappen.
De documentaire The Edge of Democracy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 121 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Frans;Duits;Portuguees (Brazilië) - Audiodes
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals The Edge of Democracy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.