Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Elephant Whisperers

Documentaire, 2022, 41 minuten
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
De documentaire The Elephant Whisperers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 41 minuten. Deze natuurdocumentaire is geregisseerd door filmmaker Kartiki Gonsalves. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Elephant Whisperers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hindi;Tamil - Audiodescriptie;Tamil [Origineel];Telugu;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels (India);Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands;Tamil

Meer zoals The Elephant Whisperers

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Raangi
Een dappere journalist komt in actie als een online crimineel haar nichtje als doelwit kiest, maar krijgt te maken met een rebel in een verafgelegen land in oorlog.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Dhamaka
Twee volslagen vreemden die toevallig op elkaar lijken (de één een oplichter, de ander de rijke erfgenaam van een bedrijf) strijden om de liefde van dezelfde vrouw.