Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Entitled

Film, 2022, 98 minuten
The Entitled
Als Belinda ontdekt dat haar van haar vervreemde vader een hotelmagnaat is, baant ze zich met hulp van een charmante advocaat een weg door haar nieuwe, chique leven.
De film The Entitled is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 98 minuten. Theodore Boborol. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Entitled is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Entitled

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Filipijns - Audiodescriptie;Filipijns [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Filipijns;Frans;Nederlands

Meer zoals The Entitled

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.