Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Equalizer 2

Film, 2018, 120 minuten
The Equalizer 2
Voormalig CIA-agent Robert McCall gebruikt zijn dodelijke kwaliteiten nu als misdaadbestrijder en zint op wraak voor de dood van een goede vriend en oud-collega.
De film The Equalizer 2 is uitgebracht in 2018 en duurt 120 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Equalizer 2 op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Robert McCall serves an unflinching justice for the exploited and oppressed, but how far will he go when that is someone he loves?

Acteurs in The Equalizer 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Indonesisch;Nederlands;Engels

Meer zoals The Equalizer 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya en de Ridders van de Zodiac komen terug om de reïncarnatie van de godin Athene te beschermen, maar een duistere voorspelling hangt als een zwaard boven hun hoofd.
Kidnapping Stella
Een op straat voor losgeld ontvoerde, vastgebonden vrouw gebruikt haar beperkte krachten om het perfect voorbereide plan van twee gemaskerde ontvoerders te dwarsbomen.
Little Singham Bandarpur Mein Hu Ha Hu
Het aapje van de kleine Singham, Chikki, zit vast in de magische wereld van Bandarpur! Kan de kinderagent zijn geliefde huisdier redden voordat het te laat is?
Point Blank
Een verpleegkundige werkt tegen zijn zin samen met een gewonde moordverdachte om zijn zwangere vrouw te redden in een race tegen de klok, criminelen en corrupte agenten.
Shaft
Als een hem onbekende zoon om hulp vraagt, ontdekt de stoere privédetective John Shaft dat zijn zoon helemaal niet op hem lijkt.