Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Equalizer 2

Film, 2018, 120 minuten
The Equalizer 2
Voormalig CIA-agent Robert McCall gebruikt zijn dodelijke kwaliteiten nu als misdaadbestrijder en zint op wraak voor de dood van een goede vriend en oud-collega.
De film The Equalizer 2 is uitgebracht in 2018 en duurt 120 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Equalizer 2 op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Robert McCall serves an unflinching justice for the exploited and oppressed, but how far will he go when that is someone he loves?

Acteurs in The Equalizer 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Indonesisch;Nederlands;Engels

Meer zoals The Equalizer 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Lo Spietato
Een rebelse tiener groeit op tot een van de meest ambitieuze criminelen van Milaan tijdens de gouden jaren 80 van de maffia-organisatie 'ndrangheta.
Bombairiya
De levens van een pr-dame die haar gestolen telefoon zoekt, een politicus in de problemen en een afgedane celebrity raken onverwacht en chaotisch met elkaar verstrengeld.
Petta
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.