Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Escape Artist

Tv-serie, 2013
The Escape Artist
Een getalenteerde advocaat die goed is in het vrijpleiten van zijn cliënten, wil blijven winnen, tot hij een bijzonder uitdagende zaak krijgt.
De tv-serie The Escape Artist is uitgebracht in 2013. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Escape Artist op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A junior barrister specializes in spiriting people out of tight legal corners.

Acteurs in The Escape Artist

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Escape Artist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Antoine Griezmann: Champion Du Monde
Met moed en vastberadenheid werd Antoine Griezmann ondanks het feit dat hij klein van stuk is een van de beste voetballers ter wereld en wereldkampioen.
Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer vertelt over haar nieuwe huwelijk, persoonlijke groei, het maken van een baby en het slechte advies van haar moeder in deze eerlijke en rauwe special.
My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
Alexis Viera: A Story of Surviving
Nadat hij in Colombia werd neergeschoten bij een beroving en het gevoel in beide benen verloor, vindt de Uruguayaanse voetbalster Alexis Viera een nieuw levensdoel.