Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Expatriate

Film, 2012, 104 minuten, 1.360.196 beoordelingen
The Expatriate
Een beveiligingsexpert en ex-CIA-agent die in België woont moet vluchten met zijn van hem vervreemde dochter als zij beiden dreigen geliquideerd te worden.
De film The Expatriate is uitgebracht in 2012 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Expatriate op Moviemeter

Ex-CIA agent Ben Logan hoopt een nieuw leven op te bouwen met zijn 15-jarige dochter Amy, die volledig van hem vervreemd is. Hij besluit de veiligheidsverantwoordelijke te worden van een Belgische multinational. Maar op een dag blijkt het bedrijf niet meer te bestaan. De werknemers zijn verdwenen en zijn vroegere assistent blijkt nu een geheim agent te zijn. Zowel zijn eigen leven als dat van zijn dochter staat op het spel. De twee vluchten en worden gedwongen elkaar te vertrouwen.

The Expatriate op IMDB

Score: 6 van de 10

An ex-CIA agent and his estranged daughter are forced on the run when his employers erase all records of his existence, and mark them both for termination as part of a wide-reaching international conspiracy.

Trailer

Acteurs in The Expatriate

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Expatriate

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

While We're Young
Een documentairemaker die worstelt met een gebrek aan creativiteit ontmoet een sprankelend jong hipsterstel dat aanvankelijk nieuwe energie in zijn leven en werk brengt.
Every Day
Deze film is een bewerking van een bestseller en volgt een tiener die verliefd wordt op een dolende ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt.
The Boy
Een nanny wordt door een echtpaar aangenomen om op hun zoon te passen. Tot haar verbijstering blijkt de jongen een pop te zijn die de ouders als een echt kind behandelen.
Spangas In Actie
Als hun universiteit de deuren moet sluiten, bezetten studenten het gebouw. Ze weigeren te vertrekken, maar interne conflicten ondermijnen al snel hun protest.
Eva
Eva
Een oplichter die doet alsof hij toneelschrijver is, moet een vervolg schrijven op zijn veelgeprezen, maar gejatte toneelstuk. Hij zoekt inspiratie bij een prostituee.