Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Expatriate

Film, 2012, 104 minuten, 1.360.196 beoordelingen
The Expatriate
Een beveiligingsexpert en ex-CIA-agent die in België woont moet vluchten met zijn van hem vervreemde dochter als zij beiden dreigen geliquideerd te worden.
De film The Expatriate is uitgebracht in 2012 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Expatriate op Moviemeter

Ex-CIA agent Ben Logan hoopt een nieuw leven op te bouwen met zijn 15-jarige dochter Amy, die volledig van hem vervreemd is. Hij besluit de veiligheidsverantwoordelijke te worden van een Belgische multinational. Maar op een dag blijkt het bedrijf niet meer te bestaan. De werknemers zijn verdwenen en zijn vroegere assistent blijkt nu een geheim agent te zijn. Zowel zijn eigen leven als dat van zijn dochter staat op het spel. De twee vluchten en worden gedwongen elkaar te vertrouwen.

The Expatriate op IMDB

Score: 6 van de 10

An ex-CIA agent and his estranged daughter are forced on the run when his employers erase all records of his existence, and mark them both for termination as part of a wide-reaching international conspiracy.

Trailer

Acteurs in The Expatriate

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Expatriate

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Si no te hubiese conocido
Eduard, een vader en echtgenoot, verliest zijn gezin in een fataal ongeluk. Hij reist naar een parallel universum, op zoek naar een beter lot voor zijn dierbare vrouw.
YooHoo, redder in nood
De slimme YooHoo en zijn ijverige vriendjes reizen op een reeks magische missies de hele wereld over om dieren in nood te redden.
Love, Death & Robots
Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
Edoardo Ferrario: Temi Caldi
De Italiaanse comedian Edoardo Ferrario bespreekt het leven als dertiger en onderzoekt de eigenaardigheden van wereldreizen, social media en liefhebbers van speciaalbier.
Turn Up Charlie
Een aan lager wal geraakte dj wil zijn muzikale carrière nieuw leven inblazen terwijl hij werkt als nanny voor de elfjarige dochter van zijn beroemde beste vriend.