Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Extraordinary Tale of the Times Table

Film, 2013, 76 minuten
The Extraordinary Tale of the Times Table
Een geïsoleerde vrouw verstuurt 1212 brieven naar onbekenden. Ze krijgt hier maar één reactie op en ze worden verliefd. Maar hun sprookje heeft een duistere kant.
De film The Extraordinary Tale of the Times Table is uitgebracht in 2013 en duurt 76 minuten. Deze excentrieke, griezelige film won de award voor Beste buitenlandse film op het Atlanta Horror Film Festival. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Charmant, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Extraordinary Tale of the Times Table

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Extraordinary Tale of the Times Table

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.