Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Fallen Idol

Film, 1948, 95 minuten
The Fallen Idol
Een diplomatenzoontje is verblind door de boeiende verhalen van zijn dierbare butler en schuwt niets om die te beschermen tegen de aantijgingen van moord op zijn vrouw.
De film The Fallen Idol is uitgebracht in 1948 en duurt 95 minuten. Carol Reeds ijzingwekkende verfilming van verloren kinderonschuld leverde hem een Oscar-nominatie voor Beste regie op. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Fallen Idol

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Fallen Idol

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Limit Of
Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.