Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Film, 2006, 104 minuten, 1.393.045 beoordelingen
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
In dit derde deel van de Fast And The Furious-succesreeks wordt straatracer Shaun Boswell door zijn bezorgde familieleden naar Tokio gestuurd.
De film The Fast and the Furious: Tokyo Drift is uitgebracht in 2006 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Fast and the Furious: Tokyo Drift op Moviemeter

Score: 2,88 van de 5

Shaun Boswell was altijd al een buitenbeentje. Zijn enige binding met de buitenwereld is illegaal straatracen. Om aan celstraf te ontkomen moet hij naar zijn vader in Tokio die daar in het leger zit. Japan is nu net het land waar het straatracen is uitgevonden... Bij zijn eerste mislukte poging neemt hij het op tegen de "Drift King" die banden heeft met de Japanse maffia, Yakuza. Hij begeeft zich noodgedwongen in de onderwereld van Tokio in een spel op leven en dood.

The Fast and the Furious: Tokyo Drift op IMDB

Score: 6 van de 10

Alabama teenager Sean Boswell becomes a major competitor in the world of drift racing after moving in with his father in Tokyo to avoid a jail sentence in America.

Acteurs in The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Fast and the Furious: Tokyo Drift

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Yankee
Een man uit Arizona is op de vlucht voor de politie en raakt in Mexico diep verwikkeld in de drugshandel met behulp van moderne technologie.
Zone Blanche
Een politie-inspecteur en een excentrieke nieuwe aanklager onderzoeken een reeks gruwelijke misdaden en enge voorvallen in een afgelegen dorpje aan de rand van een bos.
Arthdal Chronicles
In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.
Alles ist gut
Een vrouw wordt aangerand door de zwager van haar nieuwe baas. Ze probeert te doen alsof er niets is gebeurd, maar geestelijk en lichamelijk valt dit haar zwaar.