Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Fiery Priest

Tv-serie, 2019
The Fiery Priest
Wanneer zijn ambtgenoot onder verdachte omstandigheden sterft, gaat een opvliegende priester die niet tegen onrecht kan, op zoek naar antwoorden.
De tv-serie The Fiery Priest is uitgebracht in 2019. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Fiery Priest op IMDB

Score: 8,3 van de 10

A drama about a Catholic priest with anger management issues and a detective from the Gudam Police Station who meet during their joint investigation into the murder of an elderly priest.

Acteurs in The Fiery Priest

Meer zoals The Fiery Priest

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.