Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Final Girls

Film, 2015, 91 minuten
The Final Girls
Een tiener raakt verstrikt in de fictieve wereld van de horrorfilm Camp Bloodbath, een cultfilm waarin haar moeder twintig jaar geleden acteerde.
De film The Final Girls is uitgebracht in 2015 en duurt 91 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Final Girls op Moviemeter

Een middelbare scholier wordt samen met haar vrienden op mysterieuze wijze getransporteerd naar een horrorfilm uit 1980. Het betreft een film waarin haar overleden moeder, een gevierde 'scream queen', een rol speelde. Herenigd met haar moeder moet ze samen met haar vrienden avances van kampbegeleiders zien te weren, de strijd aangaan met een maniakale moordenaar en een manier vinden om te ontsnappen en veilig terug naar huis te keren.

The Final Girls op IMDB

Score: 6,6 van de 10

When Max (Taissa Farmiga) and her friends reluctantly attend a tribute screening of an infamous '80s slasher film that starred Max's late mother (Malin Akerman), they are accidentally sucked into the silver screen. They soon realize they are trapped inside the cult classic movie and must team up with the fictional and ill-fated "Camp Bloodbath" counselors, including Max's mom as the shy scream queen, to battle the film's machete-wielding, masked killer. With the body count rising in scene after iconic scene, who will be THE FINAL GIRLS left standing and live to escape this film?

Acteurs in The Final Girls

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Final Girls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.
Flashback
Tijdens een fatale woninginbraak kijkt een yogalerares terug op haar leven en maakt ze een wanhopige race door haar verleden om de man te redden van wie ze houdt.
Disco Inferno
Een duistere geest heeft het gemunt op de ongeboren baby van een jong stel dat op het punt staat zich uit te leven op de dansvloer van de hipste disco in Los Angeles.
Konferensen
Een bonte mengelmoes overheidsmedewerkers vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.
The Devil on Trial
Aan de hand van reconstructies en homevideo's onderzoekt deze duistere documentaire de vermeende bezetenheid van een jonge jongen en de brute moord die daarop volgde.