Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Final Table

Tv-serie, 2018
The Final Table
Teams van topchefs proberen indruk te maken op 's werelds strengste fijnproevers terwijl ze bekende gerechten uit negen landen bereiden in deze competitie vol sterren.
De tv-serie The Final Table is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Legendarische chef-koks, acteurs, sporters, recensenten en andere beroemdheden beoordelen gerechten uit hun thuisland. Geschikt voor alle leeftijden. The Final Table is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Final Table op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Teams of chefs vie to impress some of the world's toughest palates as they whip up iconic dishes from different nations in this reality cooking competition.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Duits;Turks;Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits;Engels

Meer zoals The Final Table

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.