Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Final Table

Tv-serie, 2018
The Final Table
Teams van topchefs proberen indruk te maken op 's werelds strengste fijnproevers terwijl ze bekende gerechten uit negen landen bereiden in deze competitie vol sterren.
De tv-serie The Final Table is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Legendarische chef-koks, acteurs, sporters, recensenten en andere beroemdheden beoordelen gerechten uit hun thuisland. Geschikt voor alle leeftijden. The Final Table is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Final Table op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Teams of chefs vie to impress some of the world's toughest palates as they whip up iconic dishes from different nations in this reality cooking competition.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Duits;Turks;Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits;Engels

Meer zoals The Final Table

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Three Songs for Benazir
Een pasgetrouwde Afghaan die in een ontheemdenkamp woont, worstelt met zijn gezinsverantwoordelijkheden en zijn droom om zich bij het nationale leger aan te sluiten.
Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.