Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Forest

ป่า
Film, 2016, 93 minuten
The Forest
Een jonge vrouw gaat op zoek naar haar tweelingzus, die is verdwenen in een berucht gebied in Japan dat bekendstaat als het zelfmoordbos.
De film The Forest is uitgebracht in 2016 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber, Eng, Spannend, IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Forest op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Een nieuwe leraar arriveert in een kleine stad in het landelijke Thailand. Hij was monnik en heeft zopas het kloosterleven vaarwel gezegd. Hij heeft nu een baan bij de plaatselijke school en onderneemt een zoektocht om het leven buiten het klooster te ontdekken. Hij helpt een meisje dat wordt gepest in zijn klas. Zowel de leraar als het meisje worden met de uitdagingen en de wreedheden van de echte wereld geconfronteerd. Het meisje trekt zich terug in een fantasiewereld, en vindt troost in een betoverd bos bij een vreemde mysteieuze wilde jongen die daar woont.

The Forest op IMDB

Score: 4,8 van de 10

The Forest is a movie starring Natalie Dormer, Eoin Macken, and Stephanie Vogt. A woman goes into Japan's Suicide Forest to find her twin sister, and confronts supernatural terror.

Acteurs in The Forest

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Forest

Satanic

Satanic

(2016)

Final Girl

Final Girl

(2015)

The Shallows

The Shallows

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

Bad Moms

Bad Moms

(2016)

Verónica

Verónica

(2017)

1922

1922

(2017)

Temple

Temple

(2017)

To the Bone

To the Bone

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Basic Instinct 2
Een schrijfster die verdacht wordt van de moord op haar minnaar in Londen, speelt een verleidelijk spelletje met haar psychiater terwijl de mensen om hem heen beginnen te sterven.
Arbitrage
Als miljardair Robert zijn vermogen tracht te redden voordat fraude aan het licht komt, neemt het lot een wending en komt er hulp uit een onwaarschijnlijke hoek.
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.