Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Forty-Year-Old Version

Film, 2020, 124 minuten
The Forty-Year-Old Version
De worstelende toneelschrijfster Radha uit New York wordt 40 en hoopt op een doorbraak. Ze vindt nieuwe inspiratie door te beginnen met rappen.
De film The Forty-Year-Old Version is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 124 minuten. Radha Blank schreef, regisseerde en speelde in dit hartverwarmende debuut en won op Sundance een prijs voor beste regie. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Forty-Year-Old Version is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Forty-Year-Old Version

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Forty-Year-Old Version

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Image
Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.