Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The G Word with Adam Conover

Tv-serie, 2022
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
De tv-serie The G Word with Adam Conover is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Adam Conover ('Adam Ruins Everything') presenteert deze leuke, informatieve serie van uitvoerend producent Barack Obama. Geschikt voor 6 jaar en ouder. The G Word with Adam Conover is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The G Word with Adam Conover

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beyond: An African Surf Documentary
Surfers aan de kusten van Marokko, de Westelijke Sahara, Mauritanië, Senegal en Gambia delen hun geschiedenis, cultuur en favoriete plekjes voor perfecte golven.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.
Snowflake Mountain
Ontzettend bevoorrecht of gewoon behoefte aan een beetje opvoeding? Tien verwende jongeren worden zonder ouderlijk vangnet de natuur ingestuurd in deze realityserie.
The Hidden Lives of Pets
Deze docuserie gaat over fantastische huisdieren van over de hele wereld en duikt in de laatste wetenschap rond de zintuigen en vaardigheden van onze dierenvrienden.
The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.