Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Galloping Major

Film, 1951, 81 minuten
The Galloping Major

The Galloping Major: Een klassieke Britse komedie uit 1951

The Galloping Major is een klassieke Britse komedie uit 1951, geregisseerd door Henry Cornelius. De film volgt de avonturen van een groepje soldaten die proberen hun dienstplicht te vervullen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal draait om de soldaat Jack (Stanley Holloway), die een plan bedenkt om zijn regiment te helpen bij het winnen van een militaire wedstrijd.

De film is gevuld met veel humor en heeft een aantal herkenbare gezichten, waaronder Sid James, Leslie Phillips en George Cole. De film is ook bekend om zijn muzikale nummers, waaronder "The Galloping Major" en "The White Cliffs of Dover".

The Galloping Major is een leuke komedie die nog steeds populair is bij fans van klassieke films. Het verhaal is grappig en het acteerwerk is goed. De muzikale nummers zijn ook erg leuk en voegen wat extra plezier toe aan de film. Al met al is The Galloping Major een leuke film die je zeker moet bekijken als je van klassieke Britse comedies houdt.

Hoofdrolspelers in The Galloping Major

The Galloping Major uit 1951, geregisseerd door Henry Cornelius, is een komedie met een aantal bekende acteurs. Stewart Granger speelt de hoofdrol als majoor William Bailey. Hij heeft eerder in films zoals Scaramouche en The Prisoner of Zenda gespeeld. Jean Simmons speelt de rol van zijn verloofde, Mary Bailey. Ze heeft ook in films zoals Great Expectations en Spartacus meegespeeld. Andere bekende acteurs in de film zijn Basil Radford, Naunton Wayne en Wilfrid Hyde-White.

The Galloping Major is niet de enige film waarin deze acteurs samenwerken. Granger en Simmons speelden samen in Adam and Evelyne uit 1949, terwijl Radford en Wayne samen te zien waren in vele films, waaronder The Lady Vanishes uit 1938.

Feiten en geruchten rondom The Galloping Major

  • The Galloping Major uit 1951 is de eerste film waarin de Britse acteur Stanley Holloway te zien was.
  • De film werd geregisseerd door Henry Cornelius, die ook bekend is van de komedie Genevieve uit 1953.
  • Er wordt gezegd dat The Galloping Major de eerste film was die in technicolor werd opgenomen in het Verenigd Koninkrijk.
  • De film werd genomineerd voor een Academy Award voor Beste Korte Film (Live Action) in 1952.
De film The Galloping Major is uitgebracht in 1951 en duurt 81 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Galloping Major

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Still Time
In deze dramedy over tijdreizen wil een workaholic die altijd haast heeft, dat het leven langzamer gaat als hij elke paar uur een jaar vooruitspringt.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Bert vertelt zo schaamteloos — en zonder shirt — als altijd over scheten, gepest worden door zijn kinderen en het explosieve einde van het familie-uitje naar een ontsnappingskamer.
Yeh Jawaani Hai Deewani
Spontaniteit is het leukste in het leven voor twee zorgeloze twintigers die voor belangrijke beslissingen staan ... maar ouder worden belet hun niet om plezier te maken.