Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ghost Bride

Tv-serie, 2020
The Ghost Bride
Malakka, eind 19e eeuw. Li Lan komt in het hiernamaals terecht en raakt verwikkeld in een mysterie rond de sinistere overleden zoon van een rijke familie.
De tv-serie The Ghost Bride is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The Ghost Bride is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ghost Bride op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A woman living in 1890s Colonial-era Malacca receives a proposal to become the ghost bride of a a wealthy family's recently-deceased son.

Acteurs in The Ghost Bride

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (Verenigd Koninkrijk);Chinees - Audiodescriptie;Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Ghost Bride

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.