Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Giant

Giant
Film, 2017, 114 minuten
The Giant
In 1843 keert de verlamde Martin na de oorlog terug naar zijn woonplaats in Baskenland, waar zijn broer een echte reus is geworden. Daar maken ze samen een circusact van.
De film The Giant is uitgebracht in 2017 en duurt 114 minuten. Winnaar van 10 Goya-awards, o.a. voor Beste nieuwe acteur (hoofdrolspeler Eneko Sagardoy) en Beste originele scenario. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Giant op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Handia is a movie starring Ramón Agirre, Iñigo Aranburu, and Iñigo Azpitarte. A story about the world's tallest man, this is an unsettling Basque-language period drama focused on sibling rivalry.

Acteurs in The Giant

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Baskisch [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Turks

Meer zoals The Giant

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.