Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Girl from the Song

La Chica de la Canción
Film, 2016, 101 minuten
The Girl from the Song
Een beginnend muzikant volgt een zorgenloze studente naar het Burning Man-festival in Nevada om haar de liefde te verklaren en zichzelf te vinden.
Deze film is Romantisch

The Girl from the Song op Moviemeter

Eric is een ambitieuze jonge muzikant die in Londen woont. Zijn leven verandert wanneer hij Jo ontmoet, een impulsief, vreugdevol mooi meisje, dat in alle opzichten zijn tegenpool is. De twee worden verliefd op elkaar. Maar op een dag verdwijnt Jo. Eric ontdekt dat ze op Burning Man zit met haar ex Alex, en haar vriendin Penelope die vaak voor problemen zorgt. Uit vrees dat hij haar voor altijd kan verliezen, begint Eric een chaotische tocht om haar terug te winnen.

The Girl from the Song op IMDB

A young musician travels to Burning Man, a psychedelic festival in the middle of the Nevada desert, in an attempt to get the impetuous girl he has fallen in love with.

Director:

Acteurs in The Girl from the Song

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Girl from the Song

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Temporada de Caza
Vijandigheid maakt plaats voor liefde en vergeving wanneer een boze tiener in de wildernis van Patagonië wordt herenigd met zijn van hem vervreemde biologische vader.
The Last Tycoon
Dit drama vertelt het verhaal van Monroe Stahr, een studiobaas uit de jaren 30 die koste wat kost succesvol wilde zijn, maar eigenlijk verlangde naar een verloren liefde.
The Constant Gardener
Activiste Tessa Quayle wordt in Kenia vermoord. Haar echtgenoot Justin Quayle gaat op zoek naar de moordenaar van zijn vrouw. Ook zijn eigen leven komt in gevaar.
Anna Karenina
In de 19e eeuw begint een knappe, maar getrouwde Russische aristocrate een verboden liefdesrelatie met de welgestelde graaf Vronski.
Vanity Fair
Een arme jonge vrouw gebruikt haar verstand en haar uiterlijk om hogerop te komen in het Londen van 1820, waar een oudere edelman en zijn zoon om haar liefde strijden.