Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Girl from the Song

La Chica de la Canción
Film, 2016, 101 minuten
The Girl from the Song
Een beginnend muzikant volgt een zorgenloze studente naar het Burning Man-festival in Nevada om haar de liefde te verklaren en zichzelf te vinden.
Deze film is Romantisch

The Girl from the Song op Moviemeter

Eric is een ambitieuze jonge muzikant die in Londen woont. Zijn leven verandert wanneer hij Jo ontmoet, een impulsief, vreugdevol mooi meisje, dat in alle opzichten zijn tegenpool is. De twee worden verliefd op elkaar. Maar op een dag verdwijnt Jo. Eric ontdekt dat ze op Burning Man zit met haar ex Alex, en haar vriendin Penelope die vaak voor problemen zorgt. Uit vrees dat hij haar voor altijd kan verliezen, begint Eric een chaotische tocht om haar terug te winnen.

The Girl from the Song op IMDB

A young musician travels to Burning Man, a psychedelic festival in the middle of the Nevada desert, in an attempt to get the impetuous girl he has fallen in love with.

Director:

Acteurs in The Girl from the Song

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Girl from the Song

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

22 July
Een jonge overlevende, rouwende families en heel Noorwegen roepen om gerechtigheid en proberen de vreselijke terroristische aanslag te verwerken. Gebaseerd op feiten.
A Street Cat Named Bob
Wanneer een voormalige drugsverslaafde een rode zwerfkat adopteert en hem in zijn straatact opneemt, verandert dit zijn leven en zijn carrière.
The Next Karate Kid
Wanneer de 17-jarige Julie Pierce genadeloos wordt gepest door een groep neofascistische klasgenoten, vraagt ze de karatemeester Miyagi om hulp.
Goat
Een student pakt zijn normale leven weer op nadat hij is mishandeld. Hij gaat bij de studentenvereniging van zijn broer, maar de ontgroening maakt het alleen maar erger.
Little Things
Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.