Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Good Bad Mother

Tv-serie, 2023
The Good Bad Mother
Een ambitieuze aanklager houdt na een tragisch ongeval het mentale vermogen van een kind over, waardoor hij en zijn moeder moeten proberen hun relatie te herstellen.
De tv-serie The Good Bad Mother is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Bitterzoet, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Good Bad Mother

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals The Good Bad Mother

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.