Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Good Bad Mother

Tv-serie, 2023
The Good Bad Mother
Een ambitieuze aanklager houdt na een tragisch ongeval het mentale vermogen van een kind over, waardoor hij en zijn moeder moeten proberen hun relatie te herstellen.
De tv-serie The Good Bad Mother is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Bitterzoet, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Good Bad Mother

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals The Good Bad Mother

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.