Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Good Cop

Tv-serie, 2018
The Good Cop
Een pathologisch eerlijke rechercheur probeert niet alleen moordzaken op te lossen, maar ook op zijn criminele, maar zachtaardige vader te letten.
De tv-serie The Good Cop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Andy Breckman, de man achter de serie Monk, is terug met een nieuwe, komische mystery die zich in New York afspeelt. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Good Cop op IMDB

Score: 7 van de 10

The Good Cop is a TV series starring Tony Danza, Josh Groban, and Monica Barbaro. A disgraced former NYPD officer lives with his son, an earnest, obsessively honest NYPD detective.

Trailer

Acteurs in The Good Cop

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Good Cop

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.