Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Good Cop

Tv-serie, 2018
The Good Cop
Een pathologisch eerlijke rechercheur probeert niet alleen moordzaken op te lossen, maar ook op zijn criminele, maar zachtaardige vader te letten.
De tv-serie The Good Cop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Andy Breckman, de man achter de serie Monk, is terug met een nieuwe, komische mystery die zich in New York afspeelt. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Good Cop op IMDB

Score: 7 van de 10

The Good Cop is a TV series starring Tony Danza, Josh Groban, and Monica Barbaro. A disgraced former NYPD officer lives with his son, an earnest, obsessively honest NYPD detective.

Trailer

Acteurs in The Good Cop

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Good Cop

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.