Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Good Nurse

Film, 2022, 123 minuten
The Good Nurse
Een overbelaste ic-verpleegkundige vertrouwt op het werk en thuis op haar onbaatzuchtige nieuwe collega, tot de onverwachte dood van een patiënt hem in een kwaad daglicht plaatst.
De film The Good Nurse is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 123 minuten. Oscarwinnaars Jessica Chastain en Eddie Redmayne schitteren in deze misdaadthriller, gebaseerd op ware gebeurtenissen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Good Nurse is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Good Nurse

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodes
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Good Nurse

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.