Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Good Nurse

Film, 2022, 123 minuten
The Good Nurse
Een overbelaste ic-verpleegkundige vertrouwt op het werk en thuis op haar onbaatzuchtige nieuwe collega, tot de onverwachte dood van een patiënt hem in een kwaad daglicht plaatst.
De film The Good Nurse is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 123 minuten. Oscarwinnaars Jessica Chastain en Eddie Redmayne schitteren in deze misdaadthriller, gebaseerd op ware gebeurtenissen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Good Nurse is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Good Nurse

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodes
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Good Nurse

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.
Downton Abbey
De familie Crawley en hun personeel bereiden zich voor op een nieuwe tijd en een koninklijk bezoek. Maar hoe perfect de plannen ook zijn, er kan altijd iets fout gaan.