Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Good Wife

A Good Wife
Tv-serie, 2016, 399.109 beoordelingen
The Good Wife
In dit juridische drama ziet Alicia Florrick zich genoodzaakt om weer aan het werk te gaan nadat haar man, een politicus, in de gevangenis is beland door een schandaal.
De tv-serie The Good Wife is uitgebracht in 2016. Politiek en persoonlijk leven botsen in dit drama dat Julianna Margulies and Archie Panjabi een Emmy opleverde. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Good Wife op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

Milena is een vijftigjarige vrouw die een geslaagd leven leidt met haar man en haar twee grote kinderen. Een groot huis, twee auto's, vrienden, alles lijkt perfect. Maar hoe heeft deze Servische familie zich weten op te werken? Wanneer het militaire verleden van de vader boven komt, lijkt de werkelijkheid veel minder glansrijk.

The Good Wife op IMDB

Score: 8 van de 10

Alicia has been a good wife to her husband, a former state's attorney. After a very humiliating sex and corruption scandal, he is behind bars. She must now provide for her family and returns to work as a litigator in a law firm.

Acteurs in The Good Wife

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Indonesisch;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Good Wife

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
Kipo en het tijdperk der wonderwezens
Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje zoekt haar weg in een wereld vol gemuteerde dieren om met de hulp van haar chaotische team te overleven en thuis te komen.
The Healing Powers of Dude
Als een 11-jarige jongen met een sociale-angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele-hulphond Dude.