Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Governor

Tv-serie, 2016
The Governor

The Governor: Een meeslepende politieke thriller

The Governor is een tv-serie uit 2016, geregisseerd door Tim Fywell. De serie speelt zich af in het fictieve land Drehu in Afrika en volgt de politieke carrière van de Britse gouverneur Simon Connor.

De serie is een meeslepende politieke thriller die de kijker meeneemt in de complexe wereld van internationale politiek en corruptie. Het verhaal begint wanneer Connor wordt aangesteld als gouverneur van Drehu, een land dat wordt geteisterd door armoede en geweld. Connor zet zich in om het land te hervormen en te moderniseren, maar wordt al snel geconfronteerd met tegenstand van lokale machthebbers en internationale belangen.

De acteerprestaties zijn uitstekend, vooral die van Mark Strong in de rol van Simon Connor. Zijn personage is complex en intrigerend, en Strong weet dit op een overtuigende manier neer te zetten. Ook de rest van de cast doet het goed, met name Adewale Akinnuoye-Agbaje als de charismatische oppositieleider Tunde.

Al met al is The Governor een aanrader voor liefhebbers van politieke thrillers. De serie biedt spanning, drama en een interessante kijk op internationale politiek.

Hoofdrolspelers in The Governor

In de tv-serie The Governor uit 2016, geregisseerd door Tim Mielants, spelen verschillende getalenteerde acteurs. De hoofdrol wordt vertolkt door Matthias Schoenaerts, die eerder te zien was in films als Rust and Bone en The Danish Girl. Naast hem speelt Lynn Van Royen, bekend van de Vlaamse serie Beau Séjour en de film Kursk. Ook de Nederlandse acteur Ilias Addab, die eerder in de film Rabat speelde, heeft een belangrijke rol in de serie. Het is indrukwekkend om te zien hoe deze acteurs hun personages tot leven brengen en zo bijdragen aan het succes van deze spannende serie.

Feiten en geruchten rondom The Governor

  • Gerucht: De hoofdrolspeler van The Governor, Charlie Hunnam, zou oorspronkelijk niet de rol hebben gekregen. Het gerucht gaat dat de producenten eerst een andere acteur op het oog hadden, maar op het laatste moment toch voor Hunnam kozen.
  • Roddel: Er gaan geruchten dat er tijdens de opnames van The Governor flink wat spanningen waren tussen de regisseur en de cast. Sommige acteurs zouden zelfs overwogen hebben om uit de serie te stappen vanwege de moeilijke werkomstandigheden.
  • Feit: The Governor was in 2016 een van de best bekeken tv-series in Nederland. Gemiddeld keken er zo'n 1,5 miljoen mensen per aflevering.
  • Roddel: Er wordt gefluisterd dat er een spin-off van The Governor in de maak is. Hoewel hier nog niets officieel over bekend is gemaakt, zijn fans al druk aan het speculeren over welke personages uit de originele serie terug zouden kunnen keren in een eventuele spin-off.
De tv-serie The Governor is uitgebracht in 2016. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Governor op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Helen Hewitt is first woman put in charge of Barfield, a maximum security prison that had been nearly destroyed by a disastrous riot. Despite being greeted with open hostility by inmates and little enthusiasm by prison staff, she is determined to clean up the place.

Acteurs in The Governor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.
Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.
Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.